Stjernepanel av talere på Kvinner i Tiden

Stjernepanel av talere på Kvinner i Tiden

Fredag 29. mai går Kvinner i tiden av stabelen – Norges originale og mest besøkte kvinnekonferanse.

Oslo Konserthus fylles av 1200 damer som gleder seg til en innholdsrik dag med gnistrende innlegg, sterke historier og ord til ettertanke!

– Ukene før en slik konferanse er veldig hektisk. Da skal mye på plass fra foredragsholderne, og alle detaljer skal spikres, sier prosjektleder Camilla Kristiansen.

Årets program består av talere som Lene Marlin, Cecilia Brækhus, Pernille Sørensen, Marco Elsafadi, Linda Bernander Silseth, Safia Abdi Haase, Trond-Viggo Torgersen og ikke minst Jon Almaas som er dagens konferansier. Det er tydelig at programmet har falt i smak hos deltakerne.

Eventansvarlig, Sarah Larsdatter Holmkvist, forteller at det er utrolig mye som skal forberedes for at et slik arrangement skal gå knirkefritt. Nå har vi akkurat prøvesmakt menyen, og det blir sunn og deilig mat gjennom hele dagen. Deltakerne får også en goodiebag som er fylt til randen med flotte produkter.

– Vi gleder oss voldsomt til å ta imot alle de flotte damene. Det er alltid en veldig hyggelig og spennende konferanse, sier Larsdatter Holmkvist.

Konferansen arrangeres på Oslo Konserthus, 29. mai. Det er plass til flere – meld deg på nå!

Se film fra Kvinner i tiden her: