Visste du at kroppsspråket ditt avslører deg?

Visste du at kroppsspråket ditt avslører deg?

KROPPSSPRÅK-EKSPERT: Daneel Foyer er ekspert på Psykologi og kroppsspråk

Tror du at du klarer å skjule ditt indre deg? Det klarer du neppe. Se hvordan kroppsspråket ditt avslører deg.

–  Hvordan du har det, lekker ut i form av små bevegelser og ansiktsuttrykk. Enkelte tror de kan skjule følelser, men det kan de ikke. De kommer til overflaten, nærmest på autopilot og uten at vi selv merker det. Hvis du prøver å kontrollere kroppsspråket ditt, virker du falsk.

Det sier Daneel Foyer – kroppsspråk-instruktør og trener. I sine kurs viser han deg blandt annet viser han deg hvordan ditt kroppsspråk avslører om du juger eller ikke.

–  Vi kan si en ting med ord, men noe helt annet med kroppsspråket. Vi er rett og slett ikke oppmerksomme på hva vi tenker, ser og gjør. Men når noe blir svært ubehagelig, merker vi hva vi føler. Dessverre tolker vi kroppsspråk feil hele tiden. Du må kjenne signalene for å fange opp sannheten, sier Foyer.

Ubevisste handlinger avslører deg

Han viser blant annet til at vi klør oss i bakhodet, når vi blir stresset, nervøse eller noe er ubehagelig for oss.

–  Som barn fikk vi trøst av våre foreldre ved å bli strøket på hodet. Når vi opplever usikkerhet, gjør vi det samme med oss selv. Det er kommunikasjon fra det ubevisste som styrer oss i riktig retning.

Lær deg å takle følelsene

Foyer anbefaler at du lærer deg å kjenne på dine egne følelser, slik at du i større grad klarer å styre dem.

–  Vi kan tenke på en skala fra 0 til 10, hvor vi på 0 føler ingenting og på 10 har en intens og sterk følelse. Hvis du for eksempel blir sint, men ikke merker det før du er opp mot 5 og 6, vil kanskje følelsene komme ut av kontroll. Klarer du å håndtere det allerede på 2-3, vil du takle sinnet langt bedre, sier Foyer.

 

Mer spennende innsikt og kunnskap får du på:

 Call Center-dagene 2019 – Skandinavias største konferanse innen call center og kundeservice


Velkommen til to dager med faglig påfyll, inspirasjon og nettverksbygging. Bli faglig oppdatert, få motivasjon og inspirasjon!

Call Center-dagene er Skandinavias største konferanse for ledere og beslutningstakere innen kundeservice. Vi deler også ut Kundeserviceprisen, den originale prisen som kårer årets beste på kundeservice i 18 ulike kategorier, og på tvers av flere bransjer. Her er kjappe fakta om konferansen:

  • Meget spennende foredrag med bla. Mia Törnblom, Håvard Uglem Hovdahl (Nordic Choice Hotels) og Hege Stensland Sveen (Virke)
  • Festmiddag med prisutdelinger og underholdning
  • Over 85 % av deltakere er ledere
  • Over 400 deltakere i 2018

 

Call Center-dagene arrangeres 25-26 april 2019, på Clarion Hotel The Hub i Oslo. Det er et begrenset antall biletter, så bestill deres allerede i dag.

Les mer om Call Center-dagene her