Forbereder storkonferanse

Forbereder storkonferanse

Neste uke går en av Confexs største fagkonferanser av stabelen. Over 300 skoleledere møtes for å høre nyttige foredrag, lære av hverandre og få faglig påfyll på Skolelederforum 2015.

  • Uken før en slik konferanse er veldig hektisk. Da skal mye på plass fra foredragsholderne og alle detaljer skal på plass, sier prosjektleder Linn Kristin Djønne.

Årets program består av talere som Baronesse Susan Greenfield, Jan Spurkeland, Anne-Kari Bratten og Geir Lippestad. På kvelden serveres det middag til de 300 skolelederne, mens det er konsert med Halvdan Sivertsen. Det er tydelig at programmet har falt i smak hos deltakerne.

  • Vi hadde mange påmeldte i fjor, og var veldig fornøyde med deltakerantallet. At det er ytterligere flere i år er jo kjempegøy, forteller Djønne.

Eventansvarlig, Sarah Larsdatter Holmkvist, forteller at det er utrolig mye som skal forberedes for at et slik arrangement skal gå knirkefritt.

  • Nå har vi akkurat prøvesmakt menyen og kommet med noen få justeringer som vi mente gjør den enda bedre. Nå er vi snart klare for å sette i gang, og gleder oss voldsomt til å ta imot skoleledere fra hele landet. Det er alltid en veldig hyggelig og spennende konferanse, sier Larsdatter Holmkvist.

 

Konferansen arrangeres på Radisson Blue Alnabru, 19.-20. mars 2015. Det er noen få ledige plasser igjen til årets konferanse. Under kan du se video fra fjorårets konferanse.