Confex har fått nye nettsider

Confex har fått nye nettsider

Confex - nye nettsider

Rett før sommeren lanserte Confex en helt ny hjemmeside. Målet har vært å gjøre det langt enklere for våre besøkende å finne frem blant våre mer enn 300 kurs og konferanser pr år.

Med bedre og raskere søkefunksjonalitet, en enklere navigasjon og tilpassede sider for mobile enheter er de første tilbakemeldingene fra besøkende veldig positive. Vi ser også at flere besøker oss enn før, noe vi tar som et godt tegn på at sidene rangerer godt hos både Google og andre søkemotorer.

Som besøkende til siden vil du nå oppleve at det er enklere å søke etter kurs og konferanser, uansett hvor du står på siden. Søkefunksjonaliteten er utbedret og gir deg nå langt mer presise treff, uansett om du kun søker på deler av ord, tema eller uttrykk.

Har du funnet kurset eller konferansen du leter etter finner du nå all informasjon om produktet på en og samme side. Du slipper å klikke flere ganger for å finne informasjon om tema, talere, kurssted og alt annet som er viktig for deg som deltaker.

En enklere bestillingsside har vi også fått. Ikke minst har vi gjort det mer brukervennlig å bestille kurs og konferanse for både deg selv og dine kolleger uansett hvilken enhet du befinner deg på.

Har du spørsmål til oss ved besøk på sidene, er det nå tydeligere enn før hvor du skal henvende deg. Vi mangler fortsatt å få opp chat på alle undersider, men det kommer i løpet av kort tid.

Vi håper du er enig med oss at dette har vært et løft. Har du ris eller ros, vil vi gjerne høre fra deg. Du kan kontakte oss på telefon 05877 eller e-post kunde@confex.no.

PS! Våre svenske kolleger har også fått nye sider. De finner du her.