Andreas Våge kåret til beste foredragsholder

Andreas Våge kåret til beste foredragsholder

Psykolog Andreas Våge ble kåret til beste foredragsholder under Taleraften på Ekebergrestauranten torsdag kveld. Karin Fevaag Larsen mottok den høythengende utmerkelsen «Årets hederspris».  

– Det å få en pris gjør noe med oss og dette er en anerkjennelse som er utrolig god, uttalte den profesjonelle foredragsholderen Karin Fevaag Larsen. Hun hadde dessverre ikke hadde mulighet til å være til stedet torsdag kveld, men sendte videohilsen fra Sveits.

Prisene som ble delt ut torsdag kveld henger høyt og konkurransen er knallhard. Confex Norge booket 281 foredragsholdere i 2013 og alle blir evaluert av deltakerne ut fra en poengsum fra 1 til 6. Andreas Våge, psykolog og sauebonde fra Rennesøy, vant prisen for beste foredragsholder.

– Det er kjempekjekt å få denne prisen. Det kjekkeste er at jeg kan prate om det jeg brenner for og at deltakerne også synes det er spennende, sier Våge.

De siste årene har han vært foredragsholder på flere av Confex Norges lederkonferanser. Våge foreleser om konflikthåndtering og generell ledelse. Han forteller at et godt kurs handler om å skape en god ramme hvor han bidrar med sin kunnskap og deltakerne bidrar med sin.

– Du lærer ikke faren din å grille! Det handler om å ikke være bedreviter, men være bevisst på at vi skaper noe sammen med deltakerne, forteller Våge.

Mindfullness-ekspert til topps

Confex Norge delte ut fem priser torsdag kveld og professor Andries Kroese gikk til topps i kategorien «Årets kursleder». Kroese har praktisert mindfullness og oppmerksomhetstrening siden 1970 og holdt flere slike kurs for Confex Norge.  Kroese var svært fornøyd etter at navnet hans ble ropt opp fra scenen.

–  Det er veldig inspirerende at så mange deltakere er fornøyde. Mindfullness dreier seg om å ikke gjøre så veldig mye og Confex Norge legger godt til rette for at man slipper akkurat det, uttalte en fornøyd Kroese.

I kategorien for «Årets nykommer» var det Oddvar Johnsen som stakk av med prisen. Han har arbeidet som foredragsholder på fulltid det siste halvannet året, men begynte først å samarbeide med Confex våren 2013. Til forskjell fra mange foredragsholdere, er ikke Johnsen spesielt glad i å stå på scenen.

–  Jeg brenner for mennesker og blir veldig glad når jeg gir deltakerne noe de kan få bruk for, men jeg liker ikke å være i spotlighten på scenen. Det er en enorm anerkjennelse å få en slik pris og dette var en veldig positiv opplevelse, forteller Johnsen.

Kåring av beste konferansested

Det var ikke bare talerne som fikk oppmerksomhet på Ekebergrestauranten tordag kveld. I 2013 benyttet Confex Norge seg av 25 ulike kurs- og konferansesteder i 7 forskjellige byer i Norge. Prisen for «Årets konferansested» ble delt ut til Bjørvika konferansesenter og leder Vivi Stensrud strålte fra scene da hun mottok prisen.

 

–   Det er en vanvittig annerkjennelse og vi er superhappy. Vi er opptatt av at folk skal trives på jobben og den rammen vil vi skape, folk er jo også på jobb når de besøker oss, sier Stensrud.

Confex Norge har arrangerer Taleraften årlig, både samarbeidspartnere og foredragsholdere blir invitert. Confex er et norsk selskap dannet i 1997. I 2013 var det nærmere 13.400 deltakere på Confex sine kurs- og konferanser.  I dag heter konsernselskapet Confex Group AS, med datterselskap i Norge, Sverige og Tyskland. Confex er Skandinavias ledende utvikler og leverandør av åpne kurs og konferanser til arbeidslivet.

Confex har ingen tilknytning til bestemte organisasjoner eller sammenslutninger.

Legg igjen en kommentar